Підготовка первинної документації в сфері природокористування

Підготовка первинної документації в сфері природокористування
Дізнатися вартість

Якщо вас зацікавила підготовка первинної документації в сфері природокористування, ТОВ «НВП«АГРОПРОЕКТ УКРАЇНА» стане надійним помічником в питаннях, які стосуються природоохоронного законодавства. Наші фахівці мають необхідну компетенцію і досвід, щоб не тільки надавати консультації, а й сприяти підготовці необхідних паперів. До нас звертаються і приватні підприємці, і представники великих підприємств. Ми успішно співпрацюємо з організаціями, які мають пряме відношення до питань раціонального природокористування, а також з об'єктами господарської діяльності, яким необхідно тільки підготувати проектну документацію.


Основні напрямки роботи

Підготовка первинної документації у сфері охорони навколишнього середовища проводиться згідно з принципом не завдати шкоди довкіллю. З цією метою виконується ряд процесів:

  • визначення істинного стану навколишнього середовища. На цій основі формується проектна документація;
  • виявлення потенційних ризиків, які може завдати підприємство в результаті проведення господарської діяльності. Ця інформація необхідна для обґрунтування ОВНС (оцінка впливу на навколишнє середовище);
  • розрахунок норм споживання та плати за використання природних ресурсів або складання нормативно-дозвільної документації;
  • розробка внутрішньої документації, що визначає порядок роботи підприємства. Вона включає всі процеси, що реалізуються на об'єкті господарювання (в тому числі виробничі, споживання природних ресурсів, поводження з відходами та ін.).

Однією з цілей підготовки звітної документації у сфері природокористування є розрахунок розміру податків. Це платежі, які підприємство зобов'язується платити згідно з Податковим кодексом України. Екологічний податок – це загальнодержавний обов'язковий платіж, що сплачується з фактичних обсягів викидів в атмосферне повітря, скидів у водні об'єкти забруднюючою речовини та розміщення відходів, у томі числі радіоактивних. Його розміри встановлюються в індивідуальному порядку та залежать від специфіки роботи і багатьох інших факторів. Для оформлення та ведення статистичної звітності найкраще звертатися за допомогою до професіоналів.


Особливості співробітництва

Наша компанія сприяє в наступних питаннях:

Назва послуги

Особливості

1

Сприяння в оформленні екологічного податку

Оформлення первинної облікової документації (ПІД-1, ПОД-2, ПІД-3)

2

Оформлення звітів, в яких відображається статистика роботи

2 ТП-Повітря – один з обов'язкових документів, що стосуються охорони природного середовища

3

Розрахунок плати за використання ресурсів, а також забруднення довкілля

Виробляється з урахуванням вимог законодавства та умов роботи підприємства

4

Формування звітності

Виробляється в форматі і в терміни, встановлені законодавчими актами

 

Правильна підготовка звітної документації у сфері охорони навколишнього середовища – це запорука збереження безпечного довкілля. Крім того, дотримання вимог чинного законодавства дозволяє звести до мінімуму розмір штрафних санкцій, з якими стикається багато організацій після проведення перевірки контролюючими органами.

Щоб обговорити умови співпраці з ТОВ «НВП «АГРОПРОЕКТ УКРАЇНА» звертайтеся до нас у телефонному режимі або приїжджайте в офіс. Ми докладно розповімо про наші послуги, а також вартість робіт. Запропонуємо комплексне обслуговування або професійно виконаємо підготовку первинної документації.

Зворотній зв'язок