Розробка проектів з охорони атмосферного повітря

Розробка проектів з охорони атмосферного повітря
Дізнатися вартість

Оформлення екологічної документації з охорони атмосферного повітря

Для дотримання екологічної безпеки, створення безпечних умов життєдіяльності, запобігання негативним чинникам, які шкодять здоров’ю людей, природі, наявність та інтенсивність викидів у повітря регулюється на законодавчому рівні. Для законної діяльності всім підприємствам, які експлуатують об’єкти, звідки надходять забруднюючі речовини, необхідно отримати спеціальний дозвіл. Фахівці науково-виробничого підприємства «Агропроект Україна» допоможуть зробити це максимально швидко і якісно. Розробка проектів з охорони атмосферного повітря – пріоритетний напрямок нашої діяльності, ми гарантуємо відповідність документів нормам законодавства, їх узгодження з уповноваженими органами державного екологічного нагляду і контролю.


Особливості оформлення дозвільних паперів

Офіційний документ від Міністерства екології та природних ресурсів – обов’язкова умова роботи будь-якого підприємця, організації, в результаті діяльності якої в атмосферу виділяються шкідливі хімічні елементи. Це зобов’язання встановлене на державному рівні кількома законами: «Про охорону навколишнього природного середовища», «Про охорону атмосферного повітря».

 

Групи документів, що обґрунтовують обсяг впливу на атмосферу

Термін дії дозволу

Орган, що видає дозвільний папір

I – об’єкти, поставлені на держоблік, мають виробництва, використовують сучасні технології, устаткування.

7 років

Міністерство екології та природних ресурсів України (документи повинні бути погоджені з Держпродспоживслужбою).

II – не мають виробництв, не впроваджують останніх методів керування та обробки, переробки.

10 років

Обласна, регіональна державна адміністрація.

III – не входять до попередніх груп.

Необмежений

Обласна, регіональна державна адміністрація.

 

В нашій компанії можна замовити проект з охорони атмосферного повітря в максимально короткий термін з урахуванням всіх вимог законодавства. Цей документ є підставою для розрахунку екологічного податку. При зміні найменування, місця знаходження суб’єкта господарювання, імені чи прізвища підприємця необхідне переоформлення, інакше дозвіл втратить свою чинність.


Професійна допомога в підготовці паперів з охорони атмосферного повітря

Розробка екологічної документації з охорони атмосферного повітря – обов’язкова вимога закону для підприємств, що становлять собою джерело формування шкідливих речовин, які забруднюють середовище. Спеціалісти «Агропроект Україна» допоможуть сформувати повний перелік необхідних паперів, коректно обґрунтувати в них необхідність певних обсягів забруднюючих речовин.

Компанія також допоможе:

  • провести інвентаризацію викидів (промисловий пил, пари, рідини) в атмосферу;
  • розробити папери, що обґрунтують їх обсяги;
  • налагодити контроль параметрів забруднюючих речовин;
  • отримати дозвіл на викиди в атмосферне повітря стаціонарними джерелами;
  • організувати якісну перевірку рівня роботи установок очистки газу;
  • оформити паспорт для ГОУ.

При необхідності клієнту будуть надані послуги з сегменту екологічного менеджменту. Вартість проекту формується із кількох складових: складність технічного завдання, наявність потрібної документації, географічне положення об’єкта.

Зворотній зв'язок